Jobcoaching helpt jou om op de werkvloer sterker in je schoenen te staan en meer van jezelf te laten zien. Dat geeft extra vertrouwen. Prettig als je net een nieuwe functie hebt, als je jouw managementkwaliteiten wilt vergroten, lastige nieuwe uitdagingen tegenkomt of als je wilt doorgroeien in je organisatie.

Functionele coaching

Onze jobcoaching richt zich op jouw functioneren op de werkvloer. De coaching is pragmatisch: het gaat om de toegepaste praktijk, niet om theorie. Onze coaches hebben zelf ervaring in het management en begrijpen waar je tegenaan kunt lopen. De coach helpt jou om zelf tot nieuwe inzichten en oplossingen te komen, geeft advies en brengt je benodigde vaardigheden bij.

Krijg vertrouwen in je functie

Iedereen is weleens onzeker over zijn of haar werk. Bijvoorbeeld in een nieuwe functie, als je functie ineens is uitgebreid of als je ambitie hebt om door te groeien. Hoe bewijs je jezelf? Hoe ga je om met belemmeringen bij de uitvoering van je werk? Hoe breng je je kwaliteiten naar voren? Samen met onze coaches ga je deze en al je andere vragen beantwoorden.

Is jobcoaching iets voor jou?

Jobcoaching is heel breed. De coaching is maatwerk en geschikt voor allerlei werkgerelateerde problemen waar je tegenaan loopt op de werkvloer. Je kunt denken aan het versterken van je managementkwaliteiten, beter omgaan met lastig gedrag van medewerkers, jezelf beter leren ‘verkopen,’ je mening beter kunnen overbrengen of ontdekken hoe jij je doorgroei-ambities kunt realiseren.

Resultaat van jobcoaching:

Na het coachingstraject mag je de volgende resultaten verwachten, afhankelijk van het doel van de coaching:

  • Je voelt je sterker en zelfverzekerder in je functie
  • Je hebt nieuwe kennis en inzichten die je kunt toepassen in je functie
  • Je kunt jouw rol in de organisatie beter en duidelijker vorm geven
  • Dilemma’s waar je mee zat zijn weggenomen

Hoe verloopt jobcoaching?

In een vrijblijvend intakegesprek bespreek je jouw hulpvraag met de coach. Zo merk jij meteen of je een klik met de coach hebt. Als het zinvol is vindt er vooraf ook een gesprek met je leidinggevende plaats. Zo kunnen we het beste beoordelen wat jij nodig hebt uit de coaching.

De daadwerkelijke coachingsessies duren steeds 2 à 3 uur per sessie. Om te zorgen dat de coaching goed aansluit bij je werk vragen we je een logboek bij te houden. Dit vormt steeds het uitgangspunt voor de sessies. Na 3 sessies evalueren we gezamenlijk de voortgang, eventueel ook met je leidinggevende. Vaak blijkt dat de 3 sessies al voldoende hulp hebben geboden, soms kiezen we voor 1 of 2 extra sessies om de puntjes op de i te zetten.

Kosten € 197,50 per uur exclusief BTW.